Januari 1988 is Loonbedrijf en Kraanverhuur Van Leeuwen BV opgericht door Ronald van Leeuwen. Het loonwerk bestond uit een aantal specifieke werkzaamheden, waaronder be- en verwerken van ruwvoer voor de melkveehouderij, diverse agrarische werkzaamheden en verhuur van graafmachines. Het bedrijf was tot eind 1992 gevestigd op de ouderlijke boerderij te Boskoop.

kl_witlofwasser01
Vanaf oktober 1992 is het bedrijf verplaatst naar de Middelburgseweg te Waddinxveen. Naast de bedrijfsruimte is tevens een kasoppervlakte van 6000 m2 aanwezig. Dit warenhuis wordt verhuurd aan diverse boomkwekers ten behoeve van (overwintering) potplantencultuur.

Ons bedrijf heeft vandaag de dag een groot aantal opdrachtgevers waaronder bouw- en wegenbouw, overheidsinstellingen, hoveniers, de agrarische sector en particulieren. Met moderne machines kunnen grote en kleine projecten vakkundig worden uitgevoerd. Naast het leveren van hoge kwaliteit is het bedrijf zeer servicegericht en speelt het snel en flexibel in op de wensen van de opdrachtgever. Dit bleek al in het verleden, toen Ronald van Leeuwen zelf een witlofwasser ontwierp en bouwde. Doordat er geen witlofkwekers meer in de buurt zitten wordt de wasser nu niet meer gebruikt. Maar in het verleden is deze snelle, efficiënte en milieuvriendelijke machine veel gebruikt. Klik hier, of op het krantenbericht, voor het hele bericht.